Byggnadsställningar Stockholm

Ställningslösningar av högsta kvalitet | 08-39 30 00

Våra byggställningar

Nybohov Ställning AB i Stockholm både hyr ut och bygger ställningar för alla syften: renovering, nybyggnation, fasadtäckning och målning. Våra ställningslösningar är av högsta kvalitet och till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har många nöjda och trogna kunder som anlitar oss regelbundet.

Vi siktar på att fortsätta växa och jobbar hårt för att hålla högsta möjliga kvalitet och service. Vi har en kvalitetsplan som vi arbetar efter och utvecklar hela tiden nya metoder.

Fasad- och takarbeten, putsning, murning, målning och plåtarbeten. Vi tillhandahåller ställningar för alla tänkbara fasadjobb.

Våra materialkunskaper är breda och vi har erfarenheter av de flesta materialen på marknaden, som Haki, Burton, Modex, +8 och Layher.

Vi har dessutom kompetens att erbjuda utbildning för ställningsbyggnation upp till 9 meter. Kontakta oss om du vill ha mer information om utbildningen.

Dessa ställningsprodukter kan vi erbjuda:

Haki systemställning

En enkel ställning att bygga på som inte kräver någon tidigare erfarenhet. Haki systemställning passar bra många olika typer av arbeten, exempelvis målning, snickeri, murning och takarbeten.

Burton rörställning

Detta är den mest flexibla byggnadsställningen. Den passar alla typer av arbeten. Burton rörställning kräver dock yrkeskunskap när den ska monteras.

+8 systemställningar

+8 är en typ av ställning som är lätthanterlig, både när det gäller transport och bygge. 

Garantier

Vår personal är utbildad via STIB. Vi har en dokumenterad kvalitetsplan, som garanterar smidighet och funktion i våra åtaganden. Dessutom innebär det att vi kan garantera hög kvalitet och säkra leveranser vid både stora och mindre projekt. 

Bilder från tidigare jobb

 
Kontakta oss redan idag för offert eller övriga frågor