Bygghissar

Bygghissar för små och stora byggen

Vi har ett stort utbud av bygghissar för uthyrning. Vi har bygghissar som passar både större och mindre byggprojekt, så vi kan tillgodose de flesta kunders behov. Hos oss kan du hyra den hiss som kommer att passa till ditt projekt.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Hos oss hittar du bygghissar för flera olika användningsområden

Vi har hissar anpassade för byggmaterial, andra som är avsedda för personal och självklart också personalhissar. Behöver du en bygghiss som klarar större uppdrag så kan vi fixa fram modeller med två korgar. Alla våra bygghissar håller högsta kvalitet och säkerhet.

Det finns många bra anledningar att hyra en riktigt bra bygghiss. Arbetet effektiviseras vid byggnads-och anläggningsarbeten och är ett stort plus för arbetsmiljön.

Materialhissar

Behöver du transportera material vid byggnationer eller renoveringar på flera våningsplan så är en kuggstångsdriven bygghiss ett bra val. Med en sådan kan man på ett säkert och snabbt sätt transportera material vertikalt.

Personhissar

När det handlar om personhissar väljer man dimension på hissen efter den önskade höjden som personalen behöver transporteras till under bygget. För arbeten som sker på upp till 10 meters höjd är det bäst med en hydraulisk bygghiss. Ska du upp på högre höjdes så kommer det att behövas en kugghiss.

Bygghissar – några starka plus

Det finns en rad fördelar med bygghissar när det handlar om vertikala transporter på en byggarbetsplats:

  • Väntetiden blir kortare. Med en bygghiss kommer man upp på önskad höjd betydligt fortare jämfört med andra typer av lyftanordningar.
  • Mycket bra logistik. Man kan enkelt täcka in de lägre våningsplanen medan du fortsätter att bygga uppåt.
  • Korta driftstopp. Tack vare våra lösningar för underhåll ser vi till att hissarna fungerar och arbetet kan flyta på som det är tänkt.
  • Energikostnaderna sänks. Våra bygghissar är betydligt mer energieffektiva jämfört med utvändiga anordningar.
  • Säkerheten. Med en bygghiss kan fasaden täckas in tidigare än när man använder andra lyftanordningar vilket gör byggprojektet säkrare.

Hos oss kommer du att hitta de bygghissar du behöver. Kontakta oss redan idag för offertförslag eller mer information.

Kontakta oss redan idag för offert eller övriga frågor