Väderskydd Stockholm

Bygg året om med hållbara väderskydd

Vill du skydda sitt bygge från väder och vind? Vill du att projektet ska flyta på även under senhöst och vinter? Hyr ett väderskydd av oss så kommer ditt bygge att kunna genomföras i alla väder!

Vi tillhandahåller väderskydd som skyddar material och personal mot nederbörd och blåst och som dessutom är enkla att montera. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta väderskydd som passar ditt byggprojekt.


väderskydd Stockholm

Väderskydd för alla behov

Regnet öser ner och vinden blåser på – men du ska inte vara beroende av vackert väder för att ditt bygge inte ska stanna upp.

Hos oss kan du hyra väderskydd som täcker behov du har av skydd mot väder och vind. Vi kan erbjuda väderskydd i olika storlekar både till den mindre renoveringen och det större bygget.

Med hjälp av våra flexibla väderskydd kan vi täcka in ett stort antal användningsområden. Väderskydden är lätta att hantera och monteras enkelt och till en låg kostnad.

Skydda bygget från fukt och kyla

Ska man bygga i Sverige utanför sommaren behöver man någon form av väderskydd. Hos oss hittar du varianter som verkligen skyddar bygget. Detta är mycket centralt eftersom det finns en risk att det kommer in fukt i konstruktionen redan från början – något som kan leda till stora problem i långa loppet.

Dessutom skapar man en bättre arbetsmiljö på bygget med hjälp av ett väderskydd. Du kommer att få ut flera effektiva arbetstimmar om personalen inte fryser, blir blöta eller störs av vinden under arbetets gång.

Skyddar både material och personal

Väderskydd kan användas för ett flertal olika syften. Det kan fungera som en väderskyddad fältverkstad, som ett omklädningsrum för byggnadsarbetare eller för förvaring av byggmaterial som behöver skyddas mot fukt eller stark kyla. Det går dessutom att täcka över exempelvis gjutningsarbeten och hus som behöver byggas under vintern.

Är du i behov av ett kvalitativt väderskydd på ditt bygge? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ett skydd som passar för ditt projekt.

Kontakta oss redan idag för offert eller övriga frågor