Om oss

En solid och långsiktig partner

Välkommen till ett familjeföretag som sedan starten haft ambitionen att vara en solid och långsiktig partner inom byggnadsställningar, väderskydd och logistik med mera. God etik och moral internt och extern är mycket viktigt för oss och ett sätt att skapa förtroende bland våra kunder och samarbetspartners. 

Vårt arbetslag består av sammansvetsade yrkesmän med lång erfarenhet som kan hantera små och stora arbetsuppgifter. Vi arbetar alltid med största noggrannhet och precision för att du som kund ska få det resultat du önskar.

Vi är en firma med bred och lång erfarenhet inom byggnadsställningar och erbjuder dessutom andra byggnadstjänster. Vi har verksamhet i hela Storstockholm med omnejd. Vi monterar fasadställningar, bomlag för tak, balkongställningar och väderskydd. Vi hyr ut byggnadsställningar i hela Stockholm och erbjuder även transport. Vi åtar oss alla typer av ställningsarbeten – inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Kundens nöjdhet alltid i första rummet

Vi har alltid kundens nöjdhet som högsta prioritering och vill därför hålla kontakten under alla arbetets samtliga faser. Alla byggnadsställningar är unika - därför vill  vi gärna se projektet på plats för att kunna ge en så exakt offert som möjligt. Vårt fokus är att alltid leverera i god tid med hög standard, kundservice och flexibilitet som våra viktigaste ledord.

Säkerheten är självklart i fokus för oss, våra kompetenta medarbetare har alltid ett fullödigt säkerhetstänk i varje moment.

Kontakta oss redan idag för offert eller övriga frågor